Макі з огірком
Макі з огірком

50 грн

Shopping Cart

У кошику немає товарів.

Макі з огірком

Макі з огірком

50 грн

Загальна вага порції:

100 г.

Склад продукту:

Норі, Огірок, Рис

Насолодіться класикою японської кухні: Макі з огірком від SUSHIлюб

Макі з огірком – це кулінарний шедевр, який зберігає в собі багатовікову традицію японських майстрів. Відмінною особливістю макі є їхня консервативність у рецептурах, на відміну від більшості сучасних суші, що розроблялися за межами Японії. Макі, створені з дотриманням класичних технік, вражають ідеальним балансом смаків з мінімальною кількістю інгредієнтів.

Вегетаріанці та любителі овочів особливо оцінять наші “Макі з огірком”. Огірок додає легкість та свіжість страві, чудово доповнюючи м’який рис. Наш рис, обраний після численних дегустацій, ідеально поєднується з норі та огірком, створюючи неперевершену гармонію смаків.

Ми дбаємо про якість кожного інгредієнта, а традиційні методи приготування рису забезпечують чудову текстуру макі, що дозволяє їм ідеально тримати форму. Спробуйте “Макі з огірком” від SUSHIлюб і переконайтесь у вишуканості смаків, які залишають приємний післясмак.

Замовляйте “Макі з огірком” онлайн у SUSHIлюб і насолоджуйтесь своєчасною доставкою та високою якістю кожного замовлення. Гарантуємо свіжість та неперевершений смак нашої страви!

Вага110 г
Склад

Норі, Огірок, Рис

Зачинено ! Ми почнемо приймати замовлення через

0Годин 0Хвилин 0Секунд

Зателефонувати